W dzisiejszym poście pyszne, a bardzo proste w wykonaniu włoskie
ciasteczka, czyli biscotti :) Gorąco polecam, bo są idealną przekąską do
herbaty, a można je przechowywać nawet kilka tygodniu w zamkniętym
pojemniku. Nie wiem tylko, kto potrafi tak zrobić, bo nasze zniknęły w
15 minut ;)
![]() |
fot. Michał Trybus |
![]() |
fot. Michał Trybus |
Składniki
Sposób wykonania i komentarz do składników
Efekt końcowy
![]() |
fot. Michał Trybus |
![]() |
fot. Michał Trybus |
ciasteczka cudne... :) Nigdy nie robiłam.... na pewno się skuszę :). Naprawdę fajnie prowadzisz bloga. Z pewnością będę do Ciebie zaglądać :)
OdpowiedzUsuńślicznie dziękuję :) a ciasteczka naprawdę polecam, bo są pyszne :)
Usuń