poniedziałek, 5 sierpnia 2013

Włoskie ciasteczka "biscotti" z żurawiną i orzechami

W dzisiejszym poście pyszne, a bardzo proste w wykonaniu włoskie ciasteczka, czyli biscotti :) Gorąco polecam, bo są idealną przekąską do herbaty, a można je przechowywać nawet kilka tygodniu w zamkniętym pojemniku. Nie wiem tylko, kto potrafi tak zrobić, bo nasze zniknęły w 15 minut ;)

biscotti, chrupkie, Ciastka i ciasteczka, do herbaty, migdały, orzechy, Podwieczorek, przepis, suszone owoce, tutorial, Włoska kuchnia, włoskie ciasteczka, żurawina,
fot. Michał Trybus

biscotti, chrupkie, Ciastka i ciasteczka, do herbaty, migdały, orzechy, Podwieczorek, przepis, suszone owoce, tutorial, Włoska kuchnia, włoskie ciasteczka, żurawina,
fot. Michał Trybus
 
Składniki

biscotti, chrupkie, Ciastka i ciasteczka, do herbaty, migdały, orzechy, Podwieczorek, przepis, suszone owoce, tutorial, Włoska kuchnia, włoskie ciasteczka, żurawina,


Sposób wykonania i komentarz do składników


  

Efekt końcowy

biscotti, chrupkie, Ciastka i ciasteczka, do herbaty, migdały, orzechy, Podwieczorek, przepis, suszone owoce, tutorial, Włoska kuchnia, włoskie ciasteczka, żurawina,
fot. Michał Trybus
  
biscotti, chrupkie, Ciastka i ciasteczka, do herbaty, migdały, orzechy, Podwieczorek, przepis, suszone owoce, tutorial, Włoska kuchnia, włoskie ciasteczka, żurawina,
fot. Michał Trybus

2 komentarze:

  1. ciasteczka cudne... :) Nigdy nie robiłam.... na pewno się skuszę :). Naprawdę fajnie prowadzisz bloga. Z pewnością będę do Ciebie zaglądać :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ślicznie dziękuję :) a ciasteczka naprawdę polecam, bo są pyszne :)

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...